Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Centrale termice pe peleti si lemne 37 KW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Centrale termice pe peleti si lemne 37 KW reprezinta una dintre cele mai avantajoase solutii de incalzire a locuintei dvs.  
Acum va intrebati de ce?
Peleti sunt considerati ca fiind o solutie ecologica, care ard aproape fara emisie de fum, sunt economici, costurile incalzirii fiind si cu 60 % mai mici decat produsele petroliere sau 40 % mai mici decat energia electrica.
O centrala termica pe peleti si lemne de 37 kW ofera un randament ridicat de pana la 90 %, costuri de intretinere mai mici, o autonomie mai mare in cazul peletilor, pot fi automatizate astfel incat centrala se alimenteaza automat cu necesarul de peleti cu ajutorul snecului transportator.
Pachetul standard contine: arzatorul si sistemul de alimentare cu peleti (snec transportator si rezervor: intre 0.5 - 1 m^3 in functie de cazan), panou de comanda, regulator termostatic de tiraj, supapa de siguranta, aerisitor, vatrai si perie de sarma, sertar cenusar, sicane de otel.

SMART MONTAJ ofera servicii de montaj, mententanta si service pentru centrale termice pe peleti si lemne, eliberam  autorizatia de functionare I.S.C.I.R si facem  punerea in functiune – P.I.F.
In cazul service-ului ne deplasam la domiciliul clientului in sectoarele 1, 2, 3, 4 ,5 si 6 a Bucurestiului si in Ilfov.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura